Veletržní příloha deníku Hospodářské noviny

Podle oborů

Výpis oboru: Potraviny a zařízení pro potravinářský průmysl, gastronomie

( Strana 1 / 5 )  

EUROPAIN

11.1. - 14.1.2020

fraPaříž - Porte de Versailles Pekařství, cukrářství

ORNARIS

12.1. - 14.1.2020

cheZurich Retail design show

HORECAVA

13.1. - 16.1.2020

nldAmsterdam Mezinárodní odborný veletrh hotelnictví a cateringu

INTERNATIONALE GRÜNE WOCHE BERLIN

17.1. - 26.1.2020

deuBerlín Mezinárodní zelený týden - světový veletrh potravinářství, zemědělství a zahradnictví

SIGEP

18.1. - 22.1.2020

itaRimini Světový veletrh pro výrobu zmrzliny, pečiva, čokolády a kávy

DANUBIUS GASTRO / EXPOSHOP / GASTROPACK

23.1. - 26.1.2020

svkBratislava - Incheba 26. mezinárodní veletrh gastronomie

UPAKOVKA

28.1. - 31.1.2020

rusMoskva Mezinárodní veletrh pro stroje a vybavení pro obalový průmysl

ISM

2.2. - 5.2.2020

deuKolín n. R. Mezinárodní veletrh cukrovinek

PROSWEETS COLOGNE

2.2. - 5.2.2020

deuKolín n. R. Mezinárodní veletrh dodavatelů pro výrobce cukrovinek

FRUIT LOGISTICA

5.2. - 7.2.2020

deuBerlín Mezinárodní veletrh marketingu ovoce a zeleniny

BIOFACH

12.2. - 15.2.2020

deuNorimberk Světový veletrh biopotravin; společně s veletrhem VIVANESS

WEINMESSE BERLIN

14.2. - 16.2.2020

deuBerlín  Veletrh vína a lahůdek

INTERGASTRA

15.2. - 19.2.2020

deuStuttgart - Messe Stuttgart Přední mezinárodní veletrh pro inovativní gastronomii, který poskytuje bezkonkurenční přehled o vývoji a inovacích v oblasti pohostinství a jeho sektorech – hoteliérství, gastronomii, catering a cukrářství.

GOLOSITALIA

22.2. - 26.2.2020

itaBrescia Mezinárodní veletrh vína a potravin, stravování a profesionálního vybavení

HIP - HOSPITALITY INNOVATION PLANET

24.2. - 26.2.2020

espMadrid Veletrh a kongres pro obor hospitality

( Strana 1 / 5 )