Veletržní příloha deníku Hospodářské noviny

Detail pořadatele

Agentura M-S-P, s.r.o.

Hornopočernická 13
197 00 Praha 9
Tel: 284 814 017
E-mail: [email protected]
Web: www.m-s-p.cz

Akce:

Proběhlé akce

ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL

28.8. - 30.8.2020

czePraha - PVA EXPO PRAHA Letňany Největší výstava v ČR zaměřená na tuning a performance. Stovky exponátů z celé Evropy, kdy každý z nich je naprostý originál. Firmy z oboru nabízejí jak celková řešení, tak jednotlivé prvky z oblastí tuning, performance, péče o lak, kola a další vylepšení automobilů.

ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL

31.8. - 1.9.2019

czePraha - PVA EXPO PRAHA Letňany Stovky unikátních vozů a zajímavý doprovodný program. Špičkový tuning a renomované firmy z celé Evropy, desítky značek automobilů, unikátní sraz supersportů, sraz sportovních modelů Ford, americké klasiky a další originální exponáty vám poskytnou úžasnou podívanou. To vše bude podpořené show na venkovní výstavní ploše i na pódiu v hale. Nebude chybět ani focení s modelkami, soutěže na herních konzolích, virtuální realita, bohatá tombola a spousta zábavy.

RACINGEXPO

9.11. - 11.11.2018

czePraha - PVA EXPO PRAHA Letňany Veletrh motoristického sportu. Automobily a motocykly mnoha sportovních disciplín. Probíhá souběžně s Classic Expo a Transport Expo.

CLASSIC EXPO

9.11. - 11.11.2018

czePraha - PVA EXPO PRAHA Letňany Premiérový ročník veletrhu historických vozidel. K vidění budou české i zahraniční historické vozy, dobové závodní speciály, americké klasiky a doprovodný program v duchu První republiky. Probíhá souběžně s Racing Expo a Transport Expo.

ESCAPE PRAGUE CAR FESTIVAL

1.9. - 2.9.2018

czePraha - PVA EXPO PRAHA Letňany 7. ročník opět představí 700 unikátních vozů a zajímavý doprovodný program. Špičkový tuning a renomované firmy z celé Evropy, desítky značek automobilů, unikátní sraz supersportů, sraz sportovních modelů Ford, americké klasiky a další originální exponáty. V sekci Dream cars budou představeny lahůdky ze světa luxusních a sportovních vozů. Sekce Racing cars nabídne ukázku několika profesionálních závodních týmů a Tuning scene ukáže nejlepší tuningové vozy z mnoha zemí Evropy. Především pro děti budou připraveny herní konzole, soutěže a jízdy na trenažerech, dospělí si mohou vyzkoušet jízdy s elektromobily a mnoha dalšími vozy. A v pozadí jistě nezůstane ani další program v podobě soutěží Miss, tomboly, focení s modelkami atd.

INTERNATIONAL PRAGUE CAR FESTIVAL

29.8. - 30.8.2015

czePraha - PVA EXPO PRAHA Letňany 4. motoristická výstava zaměřená na upravené automobily, luxusní, sportovní a závodní vozy, ameriky a elektromobily


Zpět