Supplement Exhibitions and Trade Fairs in Hospodářské noviny

Veranstalters detail

Sdružení Nového města pražského, z. s.

Václavské náměstí 43
110 00 Praha 1
Tel: 603 460 076
E-mail: [email protected]
Web: www.centrumprahy.cz

Veranstaltung:

Vergangene Veranstaltungen

VáclavART / SCULPTURES ON PŘÍKOPY

6.9. - 4.10.2022

czePraha - Na Příkopě Art project, the aim of which is to introduce the interesting art of young artists into the public space, enliven it by provoking it and bring new impulses to the discussion about the future looks of central localities.

VáclavART / SCULPTURES ON PŘÍKOPY

8.9. - 5.10.2020

czePraha - Příkopy Art project, the aim of which is to introduce the interesting art of young artists into the public space, enliven it by provoking it and bring new impulses to the discussion about the future looks of central localities.

VáclavART

10.9. - 7.10.2019

czePraha, Václavské náměstí Umělecký projekt, jehož cílem je uvést zajímavé umění mladých tvůrců do veřejného prostoru, oživit ho tím, provokovat a přinést nové impulsy do diskuse o budoucí podobě Václavského náměstí.

VáclavART

12.9. - 10.10.2017

czePraha, Václavské náměstí VáclavART neboli Václavák + ART = VáclavART je umělecký projekt, jehož cílem je uvést zajímavé umění do veřejného prostoru. Václavské náměstí se tak na čtyři týdny zaplní sochami. První ročník představuje 19 sochařských děl od 9 mladých umělců, z ateliéru sochařství Lukáše Rittsteina pražské Akademie výtvarných umění.


Zurück