Supplement Exhibitions and Trade Fairs in Hospodářské noviny

Organiser details

Galerie Kvalitář

Senovážné náměstí 17
110 00 Praha 1
Tel:
E-mail: [email protected]
Web: www.kvalitar.cz

Event:

Past Events

GLASS BROTHERS: PO-SEDLO-ST

25.5. - 21.9.2018

czePraha - Kvalitář The aim of the exhibition of Filip and Lukas Houdek brothers is to show the creative potential of glassmakers and designers who are able, thanks to their technological knowledge, to shift production possibilities much further than the area of free art.

MICHAL ŠKODA / TICHO MÍST

18.5. - 31.7.2018

czePraha - Galerie Kvalitář Nový soubor kreseb tužkou Michala Škody, ve kterém se autor zabývá vztahem člověka k prostoru i ke konkrétnímu místu. Kresby budou prezentovány spolu s výběrem z jeho autorských knih, z posledních tří let, odhalujících princip uvažování uplatněný ve vystavených dílech.

ACHERON

9.6. - 2.8.2017

czePraha - galerie Kvalitář Funerální design zažívá období znovuzrození. Galerie Kvalitář proto oslovila mladé české designéry, jejichž přístup je různorodý, stejně tak jako materiály, které používají, a tvary, které navrhují. Spolu s nimi pak připravila výstavu Acheron - výstavu pohřebních schránek.

PENMANSHIP

16.12.2016 - 17.2.2017

czePraha - galerie Kvalitář Název výstavy „Penmanship“ se do češtiny překládá jako kaligrafie, umění krasopisu. Význam tohoto slova je však obecnější, opírá se o rukopis jako o vyjádření určité osobnosti a odlišnosti. Typografie a užívání ručně psaného písma je nejmarkantnějším prvkem výstavy malířů Absolona a Poniatowského.


Back